Produkter

UNIK SMAGSOPLEVELSE

Mayoriet laver mayonnaise med nordisk smag, der giver forbrugerne nye smagsoplevelser. Det er vigtigt for os, at der er masser af smag i vores produkter. Så selv vores klassiske Mayo har en langt kraftigere smag af raps end andre neutrale mayonnaiser.

Vores mayonnaiser er unikke, fordi de glatte, skinnende og krydrede, så alle ingredienserne spiller sammen, og giver en unik smagsoplevelse. Det er her vores mayonnaise skiller sig ud i forhold til andre. Her er et produkt, som højner kvaliteten på det færdige måltid, der laves ude i hjemmene, køkkenerne, haverne og mange andre steder.  

Smagen af krydderurter og grøntsager skinner så meget igennem i vores mayonnaiser, at det er som at gå ud og bide i urtebedet eller tage et bid af en asparges.

LOKALE RÅVARER FRA SAMSØ

Mayoriet ligger i Tranebjerg på Samsø, og det er her, vi laver vores mayonnaiser. 

Vores mayonnaiser hylder friske råvarer, og derfor er ingredienserne, i det omfang det er muligt, fra Samsø. Jo mere vi kan komme i vores mayonnaiser fra Samsø jo bedre – det er det vigtigste for os.

På Samsø får vi råvarerne fra lokale landmænd, vi henter koldpresset rapsolie fra en lokal producent og plukker ramsløgene i den samske natur. Derudover bruger vi samske råvarer i sæsonmayonnaiser, for eksempel asparges til vores aspargesmayonnaise.

Alle vores mayonnaiser er lavet med økologiske æg, som vi får leveret fra fastlandet.

 

MAYORIETS SORTIMENT

Vores faste sortiment består af fire smagsvarianter: Mayo, Estragon, Timian og Rosmarin. 

Alle vores mayonnaiser består af fem grundingredienser: Rapsolie, æggeblommer, hvidvinseddike, dijonsennep og salt. Hertil tilføjes de respektive krydderurter eller grøntsager.

 
 

ESTRAGON
I denne mayonnaise med estragon har vi fundet en god balance, hvor estragonen træder frem uden at blive for dominerende. 

Estragonmayonnaisen kan bruges til mange forskellige retter. Den er fantastisk som dip til en god bøf med fritter. Den går også godt til fjerkræ, som kylling og kalkun, og til svin eller kalv. På grund af estragonens milde smag egner denne mayonnaise sig også til varme fiskeretter, rejer, røget laks eller æg. Når der skal smøres sandwich til turen eller bare til frokost derhjemme, er estragonmayonnaisen ideel som dressing.

Ingredienser:
Rapsolie – Æggeblommer – Frisk estragon – Hvidvinseddike – Dijonsennep - Salt

TIMIAN
Timianmayonnaisen har en markant smag af timian og tager en direkte ned til urtehaven, hvor timianblomsterne spreder en herlig duft. Samspillet mellem salt, surt og stærk understøtter og løfter timiansmagen i denne mayonnaise, hvilket betyder, at forbrugeren får en sanselig oplevelse. 

Denne mayonnaise med timian kan bruges til mange kolde og varme retter, som er kraftige i smagen. Timianmayonnaisen er et godt alternativ til den varme sauce, når der skal grilles til sommer. Den bør også være fast bestanddel af ethvert tapasbord. Den kan eventuelt tyndes med cremefraiche til dressinger eller dip. Når der skal smøres sandwich til turen eller bare til frokost derhjemme, er denne mayonnaise ideel som dressing. 

Ingredienser:
Rapsolie – Æggeblommer – Frisk timian – Hvidvinseddike – Dijonsennep - Salt

ROSMARIN
Denne mayonnaise har en markant smag af rosmarin og vil give dig en smags- og duftoplevelse, som kan lede tankerne til Provence. Samspillet mellem salt, surt og stærk understøtter og løfter smagen af rosmarin til et niveau, mange ikke har oplevet tidligere. 

Rosmarinmayonnaisen kan for eksempel bruges til lam, okse, kalv eller svin. Da mayonnaisen har en kraftig smag, egner den sig bedst til retter, der har lidt pondus og/eller bund. Rosmarinmayonnaisen er et godt alternativ til den varme sauce, når der skal grilles om sommeren. Den bør også være fast bestanddel af ethvert tapasbord. Den kan eventuelt tyndes med cremefraiche til dressinger eller dip. Når der skal smøres sandwich til turen eller bare til frokost derhjemme, er denne mayonnaise ideel som dressing.

Ingredienser:
Rapsolie – Æggeblommer – Frisk rosmarin – Hvidvinseddike – Dijonsennep – Salt

 
 

SÆSONMAYO
Sæsonmayo er en serie, der hylder de danske årstider. Udover vores faste sortiment laver vi også mayonnaisevarianter efter, hvad der er i sæson. Det er vores måde at takke naturen for det, den giver os.

Vi udvikler og laver løbende nye mayonnaiser med de samme grundingredienser og sæsonens råvare.

Vi har allerede lavet Sæsonmayo’er med ramsløg, asparges, basilikum og jordskok.