Omtale

SOL OVER GUDHJEM
I juni 2016 deltog vi i Sol over Gudhjem, der er Danmarks største kokkekonkurrence. Mayoriet var finalist med timianmayo til lokalvareprisen i kategorien Mad.

Om vores klassiske mayonnaise, Mayo sagde panelet:
”Det er en god mayonnaise. Konsistensen og duften er virkelig god. Mayonnaisen har en lidt bitter eftersmag af rapsolien - man kunne muligvis erstatte rapsolien med olivenolie. Men det er ikke et must. Emballagen er flot. 

Produktet kan sætte nye standarder for mayonnaise i den almindelige forbrugeres forstand. Den bløde, rene smag er god, og man har en god mundfølelse efter at have spist den. Farven er flot og den nøddeagtige smag er dejlig. Et virkelig godt produkt.”

Om vores mayonnaise med Timian sagde panelet:
”Dette produkt er virkelig godt. Mayonnaisen har en god konsistens, god duft og en klar smag af timian. Timianen er perfekt afstemt, og man kan smage, at der er brugt friske råvarer. Som beskrevet i det andet produkt, er dette en helt ny standard for mayonnaise på glas. Denne version har en klar og ren smag, som har en skøn ”grøn” smag. 

Med den høje håndværksgrad i produktet kunne man sagtens arbejde med andre krydderurtemayonnaiser. Historien er god og vil helt sikkert kunne sælge på cafeer og restauranter.

Man kunne lave en beskrivelse af anvendelsesmuligheder til forbrugeren. Navnet kunne med fordel ændres til ”Mayo med Timian”, således forbrugeren ikke er i tvivl.”

 

GASTRO, AUGUST 2016
”Mayoriet på Samsø laver noget af den bedste mayonnaise, Gastro har smagt – hvis ikke den bedste! Grundmayoen er lavet af fem ingredienser – æggeblomme, lokal rapsolie, dijonsennep, hvidvinseddike og salt. Derudover har de tre kryddervarianter med henholdsvis timian, estragon og rosmarin. De stillede op til råvarekonkurrencen ved Sol over Gudhjem – det blev ikke til en sejr, men dommer Francis Cardenau var glad. Meget glad. Det er vanedannende dip!”

 

  

INTERNATIONAL FOOD CONTEST 2016
International FOOD Contest er en udstilling for hele fødevarebranchen. Alle fødevarer kvalitetsvurderes ud fra faglige kriterier. Dommerne er fagets egne folk, professionelle brugere og andre specialister. 

Vi vandt hele fire priser for vores mayonnaiser med krydderurter:
IFC Award – Estragonmayonnaise  |  Guldmedalje – Timianmayonnaise
Sølvmedalje – Rosmarinmayonnaise  |  Bronzemedalje – Estragonmayonnaise